Binicilik Atölyesi

Belediyemizden çocuklarımıza yarıyıl şenliği...

Güzel yavrularımız, 1 dönem boyunca derslerine çalıştı, sınavlarında ter döktü ve bir molayı hak etti. Belediyemiz, karnelerini alacak minkilerimizi unutmadı ve onlar için tam 1 hafta sürecek dolu dolu bir yarı yıl şenliği hazırladı. 1 Hafta boyunca çocuklarımız birbirinden eğlenceli sanat ve spor atölyelerinde kendini geliştirme fırsatı bulurken, çocuk şenliğinde gönüllerince eğlenecekler.

24 Ocak Salı - Binicilik Atölyesi

Yer: Memlük Atlı Spor Kulübü

Seanslar: 11.00 / 12.30 / 14.00 / 15.30 ve 17.00

Çocuklarımız, yaş gruplarına göre hazırlanan seanslara kayıt yaptırılarak atölyelere katılabilirler.

Atölye kayıtları, 11 Ocak Çarşamba günü itibariyle Nikah Salonu altında yapılacaktır.

Atölyeye katılacak çocuklarımız için atölye saatinden yarım saat önce nikah salonı önünden ücretsiz servis kaldırılacaktır.