BANKA PROMOSYONU İHALE İLANI

BANKA PROMOSYONU İHALE İLANI BANDIRMA BELEDİYESİ   Sayı  :  1                                                                                                 11/05/2022 Konu :Banka Promosyon İhale İlanı   Banka Promosyonu İhale Numarası :2022/1 1-Kurumun Adı :Bandırma Belediyesi A) Adresi :17 Eylül Mah.Atatürk Cad.No:88 B) Telefon ve Faks Numarası :0266-7111111 C) Elektronik Posta Adresi :www.bandirma.bel.tr 2-İhale Konusu : Banka Promosyon İhalesi 3-İhale Usulü : Kapalı Zarf ve Açık Artırma Usulü 4-Kurumdaki Çalışan Personel Sayısı :229 5-Kurum Personelinin Aylık Nakit Akışı :2.581.970,14.-TL 6-Promosyon İhalesi Toplantı Yeri :Belediye Toplantı Salonu 7-Promosyon İhalesi Tarih ve Saati :24/05/2022 Salı günü, saat 11:00 8-İkinci oturum İhale İlanı Tarih ve Saati :24/05/2022  günü, Salı saat 14:00     Banka Promosyonu İhale Komisyonu:11/05/2022 Çarşamba günü, saat 11:30’de yaptığı toplantıda, Banka Promosyon İhalesinde uygulanacak kriterler ve şartnameyi hazırlayarak ilgili bankalara; Banka Promosyon İhalesi Davet Mektubu verilmesine karar vermiştir.   Banka Promosyon İhalesinde uygulanacak kriterler:   1-Banka Promosyon İhalesinde ekteki şartnamede belirtilen şartlar esas alınarak yapılacaktır. 2-Banka Promosyonu İhale Şartnamesi ve diğer belgeler www.bandirma.bel.tr adresinde görülebilir. 3-Ekonomik açıdan en avantajlı teklif Kapalı zarf ve açık artırma usulleri ile belirlenecektir. 4-Teklifler, en geç 24/05/2022 Salı günü, saat 10:00’a kadar Belediye Toplantı Salonu’na ihaleye katılacak banka yetkilileri tarafından kapalı zarf içerisinde teslim alınacaktır. İkinci oturum aynı gün saat 14:00’de başlayacak olup, teklif zarfları açılacak ve en yüksek teklifi veren bankalar arasında açık arttırma yöntemiyle belirlenecektir.   Kamuoyuna saygıyla duyurulur.             Av.Tolga TOSUN                            Ozan ONUR                               Işıl BOSTAN                          Belediye Başkanı                        Belediye Başkan Yrd.                    Mali Hiz.Md.V.                                                                                                                                    Sezer YILDIZ                                      Serkan ÜNLÜ                            Tüm Yerel Sen Blk.Şb.Yön.                   Disk/Genel İş Şb.Sek.     Ek: 1-Banka Promosyonu İhale Şartnamesi 2-Banka Promosyon İhalesi Banka Yetkilisi Mektubu 3-Banka Promosyon İhalesi Teklif Mektubu   Şartname - İhale Banka Yetkili Mektubu Öğrneği - İhale Teklif Mektubu - Fiyat Teklif Cetveli indirmek için tıklayın.