5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 49. Maddesine İstinaden Kurumumuza Alınacak 1 Adet Sözleşmeli Veteriner Kadrosu İçin Sözlü Sınava Katılacak Adayların Listesi Sözlü Sınava Başvuranlar:        Adı ve Soyadı                  Başvuruda Bulunulan Unvan 1-Cansu DEMİR                           Veteriner Hekim 2-Mehmet GÜLCÜ                       Veteriner Hekim 3-Tuğçe ASLAN                           Veteriner Hekim 4-Ömer YARDIMCI                      Veteriner Hekim 5-Kamil DUR                               Veteriner Hekim 6-Aşkın Okan CEYLAN               Veteriner Hekim 7-Büşra KOYUNCU                     Veteriner Hekim 8-Bahadır OKAN                          Veteriner Hekim 9-Okan ÇOBAN                           Veteriner Hekim 10-Rabia YALÇIN                        Veteriner Hekim 11-Filiz MERMER                        Veteriner Hekim     GİRİŞ SINAVI VE TARİHİ: Sözlü mülakat olarak tek aşamada yapılacak olup; Sözlü sınav tarihi: 09.02.2021 Salı günü saat 14.00 olarak belirlenmiştir.