Şefik Şenol Ertürk - Hikmet Karagöz

24 Şubat 2017

Melih Çınar Sergi Salonu

Bandırma Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Kapsamında Şefik Şenol Ertürk ve Hikmet Karagöz’ün Karma resim sergisi açılışı Barış Manço Kültür Merkezi Melih Çınar Sergi Salonunda gerçekleşti.

Açılışa Kaymakam Günhan Yazar, Belediyesi Başkanı Dursun Mirza, Meclis üyesi Sami Türkmen ve birçok sanatsever katıldı.

Belediye Başkanı Dursun Mirza: "Böyle güzel bir sergiyi Bandırmalı sanatseverlerle buluşturduğumuz, Şefik Şenol Ertürk ve Hikmet Karagöz’ü Bandırma'mızda görmekten mutluyuz. Kendilerine teşekkür ediyor ve hepinizin adına plaketlerini takdim ediyoruz. Sanatçılarımıza da bu güzel eserlerden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Şefik Şenol Ertürk ve Hikmet Karagöz’ün Karma resim sergi 4 Mart tarihine kadar Barış Manço Kültür Merkezi Melih Çınar Sergi Salonunda siz sanatseverleri bekliyor.